Referencer

Referencer

Herunder kan du finde 3 cases, hvor Lynge Papir og Kontor har hjulpet kunder med at indrette og opbygge lige netop det kontormiljø, der fungerer bedst for dem.

Godt samarbejde og troværdighed er nøgleordene, når Bill Jensen, direktør for Alux, vælger at handle med Lynge Papir og Kontor.

Vi har i mange år haft et godt og tæt samarbejde med Lynge Papir & Kontor, der er totalleverandør i alt fra kontorartikler og møbler til hygiejneartikler, emballage og kaffe. Det bunder dybest set i en unik grad af service. Vi gør brug af tilbuddet om Full Service, og vores faste konsulent fra Lynge kommer jævnligt i huset for selv at følge op på, hvad vi mangler. Varerne bliver leveret til konkurrencedygtige priser. Vi kunne nok godt noget på nettet, der er billigere. Men så ville vi gå glip af Lynges stabilitet og gode service - og det vil vi ikke.

Et godt samarbejde giver troværdighed, og det passer perfekt til vores værdier i forhold til at drive virksomhed. Udover at Lynge Papir og Kontor er vores leverandør, bruger vi også Lynge til rådgivning. Senest i forbindelse med indretning af et ny kontorlokale. Her fik vi indretningsforslag og vejledning både fra Lynge Papir og Kontor og fra Dencon i forhold til valg af f.eks. bordplader og farver. Det har resulteret i at vores nye lokale både fungerer perfekt og ser rigtig flot ud.

Direktør Bill Jensen

"Vi har Full Service tilknyttet - det sikrer varer til konkurrencedygtige priser."

    

Medindehaver Jan Andersen

"Det var et godt og effektivt samarbejde."

En vellykket flytning var for AB Dental Service en god oplevelse med Lynge Papir og Kontor.

Vi skulle rykke ind i nye lokaler og ønskede at begynde helt på en frisk, også i forhold til møbler og indretning af kontorlokalerne. Vi ønskede et enkelt, tidløst og funktionelt design, der ville se godt ud i mange år. Vi faldt for Dencons Calma-serie, og Lynge Papir og Kontor inviterede os med til Dencons showroom i København, så vi kunne opleve alle muligheder og kombinationer.

Det var en meget inspirerende tur, hvor vi fik alle detaljerne i den indretning, vi drømte om, på plads. Møblerne blev leveret til aftalt tid om fredagen, hvor Lynges medarbejdere samlede og monterede dem. Og så brugte vi weekenden på at gøre kontorerne helt klar til at medarbejderne mødte op i de nye kontorer mandag morgen. Det var et godt og effektivt samarbejde.

Vidste du at...

Eget lokalt lager

Vi har eget lokalt lager, med et stort udvalg af kontorforsyninger som du bare ikke vil løbe tør for. Vi har alt fra toiletpapir, kuglepenne og møbler på lageret, så vi hurtigt kan reagere på forespørgsler fra vores kunder. 

Egen møbelmand

Vores egen møbelmand - Hans - kører ud og aflevere samt opsætter jeres produkter så i blot kan nyde det færdige resultat. Dertil tager han alt affald og emballage med, så i blot skal koncentrere jer om jeres nye forsyninger.

Copyright © Lynge Papir & Kontor A/S - Alt indhold på siden, herunder billeder, produktinformation, tekst m.v. tilhører Lynge Papir & Kontor A/S, og intet indhold fra siden må gengives uden tilladelse