Om os

Totalløsninger
- til virksomheder og private

Hos Lynge Papir og Kontor tilbyder vi godt samarbejde, rigtige priser, effektiv levering og professionel rådgivning om alt vedrørende kontoartikler- og møbler.

Vi har det hele

Vores sortiment dækker alverdens traditionelle kontorartikler, emballager, tryksager, hygiejne- og rengøringsartikler, engangsservice, skrive- og papirartikler. Derudover forhandler vi et bredt udvalg af kontormøbler, AV-udstyr og forskellige typer af kontormaskiner fra mindre elementer til større professionelle løsninger - altid i bedste kvalitet.

Lokal forankring

Direktør Per Niebuhr lægger vægt på en stærk lokal forankring. Det udmønter sig blandt andet i sponsorater til lokale idræts-og kulturtiltag. Desuden har vi opbygget byen største lager for altid at kunne tilbyde komplet og hurtig levering fra vores brede sortiment.

Det vidtforgrenede net af leverandører, som vi har opbygget igennem mere end 90 år, gør det nemt at handle med os - hos Lynge Papir og Kontor, behøver du kun at handle et sted!

Kundeservice og specialistrådgivning

Som kunde vil du møde faste kontaktpersoner, som yder den personlige og udstrakte service, du altid kan forvente af Lynge Papir og Kontor. Vores sælgere har været hos os i mange år, og de er altid klar til at guide dig i vores store sortiment og hjælpe dig med at finde den rigtige løsning for dig. Vi gør alt hvad vi kan for at lette din hverdag, så du kan koncentrere dig om din virksomhed. Leveres en forkert vare, bytter vi selvfølgelig med et smil, uanset årsagen til fejlen.

Solid partner

Tryghed er vigtig når du vælger leverandør. Lynge Papir og Kontor er endnu en gang blevet AAA-kreditvurderet og står som økonomisk velfunderet firma.

Shop som du vil...

Butik

Kom forbi vores butik på Stagehøjvej 11 i Silkeborg og se varerne før du køber. Du får selvfølgelig kvalificeret rådgivning om det rette produkt til dit behov. 

Har vi ikke varen hjemme på det store lager, skaffer vi den til dig fra vores leverandør hurtigst muligt.

Åbningstider:

Mandag - torsdag: 08.00-16.30

Fredag: 08.00-14.30

Webshop

Som erhvervskunde kan du blive oprettet som bruger på vores webshop. Du kan handle i ro og mag og gemme favoritvarer, så du hurtigt og nemt kan bestille dem igen. Webshoppen bliver løbende udviklet, og du får adgang til web-tilbud og specielle kundepriser.

For at få adgang til webshoppen bedes du venligst sende en mail med virksomhedens oplysninger til lynge@lyngepapir-kontor.dk. Vores webshop er desværre ikke åben for salg til private endnu, men det arbejder vi på. Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at blive opdateret, når webshoppen bliver åbnet for private kunder.

Konsulentbesøg

Er du i tvivl om hvilken løsning der passer til din forretning? Uanset om du er på udkig efter en printer, nye møbler eller noget helt andet, så ring efter vores dygtige sælgere. De har mange års erfaring indenfor branchen, og det er gratis og uforpligtende for dig at få et besøg. Vores sælgeres vigtigste opgave er at gøre din hverdag nemmere ved at finde på løsninger, der giver dig tid og overskud til at fokusere på din forretning. Og så tager de garanteret et godt tilbud med!

Book besøg her

Full Service

Vi tilbyder Full Service, som er den ultimative løsning for dig, som vil fokusere på forretningen og overlade ansvaret for lageret af kontorvarer til Lynge Papir og Kontor. Sammen med dig definerer vi det lager, som du vil have til rådighed i dagligdagen, og så sørger vores sælgere for at der altid er flydt op af det, du skal bruge. Får du brug for andre varer, ringer du selvfølgelig bare eller lægger en ordre - så får du også de nye varer i dit lager.

Full Service er nemt, hurtigt og pålideligt. Ring på 86 86 55 66 for en snak om hvordan vi tilpasser full service til netop din virksomhed.

Vi har også hjulpet andre

Se hvilke løsninger vi har lavet for nogle af vores kunder.

 

Referencer

Lynge i lokalområdet

Hos Lynge Papir og Kontor synes vi, at lokallivet er meget vigtigt. Gennem vores lange historie har vi derfor understreget vores lokale tilhørsforhold til Silkeborg ved at give tilbage til kultur- og foreningslivet. Det kommer i dag til udtryk i en lang række sponsorater. Vi er stolte af vores sponsorater fordi foreningerne, som modtager dem, er med til at skabe stor værdi for beboerne i Silkeborg og omegn.

Vidste du at...

Eget lokalt lager

Vi har eget lokalt lager, med et stort udvalg af kontorforsyninger som du bare ikke vil løbe tør for. Vi har alt fra toiletpapir, kuglepenne og møbler på lageret, så vi hurtigt kan reagere på forespørgsler fra vores kunder. 

Egen møbelmand

Vores egen møbelmand - Hans - kører ud og aflevere samt opsætter jeres produkter så i blot kan nyde det færdige resultat. Dertil tager han alt affald og emballage med, så i blot skal koncentrere jer om jeres nye forsyninger.

Copyright © Lynge Papir & Kontor A/S - Alt indhold på siden, herunder billeder, produktinformation, tekst m.v. tilhører Lynge Papir & Kontor A/S, og intet indhold fra siden må gengives uden tilladelse