Sådan handler du med os

Hverdagen skal være nem for dig, og derfor tilbyder vi en række forskellige muligheder for at kontakte os og handle hos Lynge Papir og Kontor

Uanset hvordan du bestiller sørger vi for hurtig og sikker levering. Enten på vores ugentlige rute i lokalområdet eller med posten til levering næste hverdag.


Butik
Kom forbi vores butik på Stagehøjvej 11 i Silkeborg og se varerne før du køber. Du får selvfølgelig kvalificeret rådgivning om det rette produkt til dit behov. 

Har vi ikke varen hjemme på det store lager, skaffer vi den til dig fra vores leverandør hurtigst muligt.

Åbningstider  
Mandag - torsdag:                    08:00-16:30  
Fredag:                                     08:00-14:30  

Telefon

Du er altid velkommen til at ringe til os på telefon 86 82 55 66. Både hvis du er ny kunde, som vil høre mere om hvad vi kan tilbyde dig, men selvfølgelig også hvis du allerede er kund eog ønsker at bestille varer over telefonen. Vores erfarne sælgere står klar ved telefonerne for at tage imod din bestilling og vejlede dig og finde den bedste løsning. 

Webshop

Som erhvervskunde kan du blive oprettet som bruger på vores webshop. Du kan handle i ro og mag og gemme favoritvarer, så du hurtigt og nemt kan bestille dem igen. Webshoppen bliver løbende udviklet, og du får adgang til web-tilbud og specielle kundepriser.


For at få adgang til webshoppen bedes du venligst sende en mail med virksomhedens oplysninger til lynge@lyngepapir-kontor.dk. Vores webshop er desværre ikke åben for salg til private endnu, men det arbejder vi på. Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at blive opdateret, når webshoppen bliver åbnet for private kunder.

Sælgerbesøg

Er du i tvivl om hvilken løsning der passer til din forretning? Uanset om du er på udkig efter en printer, nye møbler eller noget helt andet, så ring efter vores dygtige sælgere. De har mange års erfaring indenfor branchen, og det er gratis og uforpligtende for dig at få et besøg. Vores sælgeres vigtigste opgave er at gøre din hverdag nemmere ved at finde på løsninger, der giver dig tid og overskud til at fokusere på din forretning. Og så tager de garanteret et godt tilbud med!
 

Ring på 86 82 55 66 eller find direkte numre i listen over kontaktpersoner.

Full Service

Vi tilbyder Full Service, som er den ultimative løsning for dig, som vil fokusere på forretningen og overlade ansvaret for lageret af kontorvarer til Lynge Papir og Kontor. Sammen med dig definerer vi det lager, som du vil have til rådighed i dagligdagen, og så sørger vores sælgere for at der altid er flydt op af det, du skal bruge. Får du brug for andre varer, ringer du selvfølgelig bare eller lægger en ordre - så får du også de nye varer i dit lager.

Full Service er nemt, hurtigt og pålideligt. Ring på 86 86 55 66 for en snak om hvordan vi tilpasser full service til netop din virksomhed.


» Alt i emballage

Emballage

Tape, bølgepap, følgesedler og meget andet


Klik her for at se alle
emballageprodukter.

» 20/21 kataloget

Katalog

Alt til kontoret - Nemt og lokalt!


Klik for at se hele katalogets udvalg.
Ring eller skriv og
bestil i dag.

Webshop

Du kan altid finde gode tilbud i vores webshop

Du kan nemt og
bekvemt handle med
Lynge Papir og Kontor
over internettet.

Lynge Papir & Kontor A/S
Stagehøjvej 11
8600 Silkeborg
+45 86 82 55 66
Åbningstider
Mandag - Torsdag: 08:00 - 16:30
Fredag: 08:00 - 14:30

Lynge Papir & Kontor
Om os
Medarbejdere
Kontakt
Firmaoplysninger
 
Sortiment
Kontormøbler
Belysning & Tilbehør
Tryksager
Kontorartikler
Emballage